Osnovan iz ljubavi prema muzici. Bend za svadbe sa prepoznatljivim pečatom! 2008. godine proglašeni za najbolji bend za sve vrste proslava. Danas postojimo u istom sastavu i garantujemo da će najbolja muzika biti baš na Vašoj svadbi, žurki, proslavi...

Dara
Dara
Vokal
Jedan od najprijatnijih vokala narodne, zabavne i strane muzike. Čist i na momente opijajući glas ove mlade i lepe devojke će Vas kupiti i nikako neće ostaviti ravnodušnim. Njen raznoliki repertoar će Vas zasigurno naterati da ustanete i zaigrate.
Nikola
Nikola
Vokal
Pevač sa puno staža i repertoara koji će Vas zabaviti u svakoj prilici. Prijatnog izgleda i još prijatnijeg glasa, ovaj šarmantni muzičar će učiniti svako Vaše veselje potpunim i nezaboravnim.
Nemanja
Nemanja
Klavijature
Muzičar koji dugi niz godina ima samo jedan zadatak a to je da ulepša svirku svojim načinom izvođenja aranžmana. Član benda od samog osnivanja, čovek sa velikim iskustvom i magičnim prstima.
Boki
Boki
Bubanj
Bubnjar sa dugogodišnjim iskustvom koji je rešio da svu svoju energiju i talenat iskoristi na pravi način, pa samim tim predstavlja jedan od temelja Miami benda. Uživaćete u virtuoznim majstorijama i gracioznim pokretima ovog šarmantnog bubnjara.
Nenad
Nenad
Klavijature
Bavi se muzikom još od malih nogu. Danas je on stub benda i svojom klavijaturom i idejama predstavlja kamen temeljac grupe.
2 months ago

2 months ago
Miami Bend - Tara II / 2019 Live

Da li vam se sviđa naš drugi cover? :-)

>>> https://youtu.be/08vzGeAM9zk

#MiamiBand #Cover

2 months ago
Timeline Photos

Još jedan novi cover je na našem Yt kanalu #miamiconcept 💥🎤
@dara_miami_bend
@nmilletic
@luka.pava
@kristinafiscan 📸
www.miami-band.com#miamiband #newcover ... See more

2 months ago
Miami Bend - Tara II / 2019 Live

Sa velikim zadovoljstvom vam predstavljamo jos jedan novi cover koji smo vam spremili! Uzivajte ♥🎬👏

Kristina Fiscan 🎥

Dara Moldovan
Nenad Jekic
Nikola Miletic
Nemanja Zivic
Лука ... See more

Odmor, rad, uzivanje. Vas Miami bend. Kamera i direktor fotografije - Kristina Fiscan / Jelisaveta Ivkovic Zahvaljujemo se : Planinska Koliba Tara https://ww...

« 2 of 12 »
Cannot get other user media. API shut down by Instagram. Sorry. Display only your media.

Kontaktirajte nas