Osnovan iz ljubavi prema muzici. Bend za svadbe sa prepoznatljivim pečatom! 2008. godine proglašeni za najbolji bend za sve vrste proslava. Danas postojimo u istom sastavu i garantujemo da će najbolja muzika biti baš na Vašoj svadbi, žurki, proslavi...

Dara
Dara
Vokal
Jedan od najprijatnijih vokala narodne, zabavne i strane muzike. Čist i na momente opijajući glas ove mlade i lepe devojke će Vas kupiti i nikako neće ostaviti ravnodušnim. Njen raznoliki repertoar će Vas zasigurno naterati da ustanete i zaigrate.
Nikola
Nikola
Vokal
Pevač sa puno staža i repertoara koji će Vas zabaviti u svakoj prilici. Prijatnog izgleda i još prijatnijeg glasa, ovaj šarmantni muzičar će učiniti svako Vaše veselje potpunim i nezaboravnim.
Nemanja
Nemanja
Klavijature
Muzičar koji dugi niz godina ima samo jedan zadatak a to je da ulepša svirku svojim načinom izvođenja aranžmana. Član benda od samog osnivanja, čovek sa velikim iskustvom i magičnim prstima.
Boki
Boki
Bubanj
Bubnjar sa dugogodišnjim iskustvom koji je rešio da svu svoju energiju i talenat iskoristi na pravi način, pa samim tim predstavlja jedan od temelja Miami benda. Uživaćete u virtuoznim majstorijama i gracioznim pokretima ovog šarmantnog bubnjara.
Nenad
Nenad
Klavijature
Bavi se muzikom još od malih nogu. Danas je on stub benda i svojom klavijaturom i idejama predstavlja kamen temeljac grupe.
2 months ago
Miami Bend - Kao led kao zar / Dara Bubamara (LIVE)

😍🎤👏

MIAMI BEND booking & info +381600806071 Nenad Miami Bend (LIVE) Dara Bubamara Kao led kao zar Snimatelj zvuka ton majstor: Ivan Rakic Raka (Studio Krik) http...

2 months ago
Timeline Photos

Nikola nije bio ništa manje u elementu da začini repertoar! ⚡️🎼#miamiband #kasinabycommunity #kasina #live #music #band #saturday #performance #singer #party ... See more

2 months ago
Timeline Photos

Dara je svima prenosila svoju zaraznu energiju, bez stajanja! 🎤💥


#miamiband #kasinabycommunity #kasina #live #music #band #saturday #performance #singer #party #show ... See more

2 months ago
Timeline Photos

Hvala svima koji su sa nama bili u subotu u Kasini, zajedno smo doveli atmosferu do usijanja! 💥

#miamiband #kasinabycommunity #kasina #live #music #band #saturday #performance ... See more

2 months ago
Timeline Photos

Dočekajte novu 2019. uz Miami Band u sjajnom ambijentu restorana Savanova! 🎄🥂🎤
Info : 062/780-100 | 062/ 780-300
@savan0va#miamiband #music #band #newyear #live #2019 ... See more

« 3 of 10 »
Cannot get other user media. API shut down by Instagram. Sorry. Display only your media.

Kontaktirajte nas