Osnovan iz ljubavi prema muzici. Bend za svadbe sa prepoznatljivim pečatom! 2008. godine proglašeni za najbolji bend za sve vrste proslava. Danas postojimo u istom sastavu i garantujemo da će najbolja muzika biti baš na Vašoj svadbi, žurki, proslavi...

Dara
Dara
Vokal
Jedan od najprijatnijih vokala narodne, zabavne i strane muzike. Čist i na momente opijajući glas ove mlade i lepe devojke će Vas kupiti i nikako neće ostaviti ravnodušnim. Njen raznoliki repertoar će Vas zasigurno naterati da ustanete i zaigrate.
Nikola
Nikola
Vokal
Pevač sa puno staža i repertoara koji će Vas zabaviti u svakoj prilici. Prijatnog izgleda i još prijatnijeg glasa, ovaj šarmantni muzičar će učiniti svako Vaše veselje potpunim i nezaboravnim.
Nemanja
Nemanja
Klavijature
Muzičar koji dugi niz godina ima samo jedan zadatak a to je da ulepša svirku svojim načinom izvođenja aranžmana. Član benda od samog osnivanja, čovek sa velikim iskustvom i magičnim prstima.
Boki
Boki
Bubanj
Bubnjar sa dugogodišnjim iskustvom koji je rešio da svu svoju energiju i talenat iskoristi na pravi način, pa samim tim predstavlja jedan od temelja Miami benda. Uživaćete u virtuoznim majstorijama i gracioznim pokretima ovog šarmantnog bubnjara.
Nenad
Nenad
Klavijature
Bavi se muzikom još od malih nogu. Danas je on stub benda i svojom klavijaturom i idejama predstavlja kamen temeljac grupe.
3 months ago
Miami Bend - I bogati placu / Ceca LIVE (Acoustic Cover)

https://www.youtube.com/watch?v=XrOdcmGywvk

MIAMI BEND booking & info +381600806071 Nenad Snimatelj zvuka ton majstor: Ivan Rakic Raka (Studio Krik) https://www.muzickistudio.com Mix i mastering: Dusan...

3 months ago

3 months ago
Miami Band (@miamiband_official) • Instagram photos and videos

Pratite nas i na našem instagram profilu😍

1,322 Followers, 658 Following, 50 Posts - See Instagram photos and videos from Miami Band (@miamiband_official)

3 months ago

« 3 of 12 »
Cannot get other user media. API shut down by Instagram. Sorry. Display only your media.

Kontaktirajte nas